Transport & Service

Styrk din ruteplanlægning og få bedre disponering af jeres opgaver

En veltilrettelagt ruteplanlægning udmønter sig i færre køretimer, optimering af brændstof, bedre ressource styring og et langt større overblik.

Med vores flådestyrings app kan du sørge for, at jeres disponering internt kan holde.

Når du vælger real time GPS tracking får I det helt rigtige værktøj til opgavekoordinering, effektiv serviceplanlægning, dokumentation til fakturering og intern viden om kørselsadfærd. Det er logistisk effektivitet, når det er bedst.

 

Disponér over dine køretøjer i realtid

Tid er penge. Uddel nye opgaver til dine chauffører eller medarbejdere, uden at ringe dem op, for at få information om hvor de er. Når du kender placeringen af alle dine køretøjer, kan du udvælge den, som er bedst egnet og nærmest til opgaven.    

Spar op til 10.000,- kr. i brændstof / køretøj

De fleste transport- og servicevirksomheder opnår en brændstofbesparelse på 5% med flådestyring. 

En trækker med trailer kører 3 km. / liter diesel til en brændstofpris på 6 kr. / liter. Ved 100.000 km. / år kan der spares op til 10.000 kr. / køretøj.  

Klar til fakturering

Se den nøjagtige rute for dine køretøjer og hvor de har været. Også hvis køretøjet har stået i tomgang, imens den har haft en aflæsning. Med tidspunkt og varighed har du altid dokumentation for udført arbejde, og derfor et præcist faktureringsgrundlag.

Frigør op til 12 timer / disponent

Med komplet historik på dine køretøjer og trailere, bruger du mindre tid på administration. 

Med 100 fakturaer / mdr. og op til 6 min. søgning for hver 10. faktura er det muligt, at frigøre op til 12 timer / disponent hvert år.

Effektiv service planlægning

Styr digitalt serviceopgaven af både km, syn og eftersyn. Når du håndtere styringen digitalt får du overblik over vedligeholdelse af dine køretøjer og dit materiel. Så kan du slå flere service sammen og sikrer effektiv koordinering.

Spar tid med digital servicekoordinering

Styrer du idag service manuelt, får du med digital servicestyring værktøjet til at handle proaktivt.

Påmindelser sker automatisk, services gemmes i serviceloggen og du får et overskueligt overblik over hvilke services, der forekommer næst.   

Ruteplanlægning og nøjagtige positioner

Med flådestyring har du altid overblikket over hvilke køretøjer, som er tættest på en ny opgave. Det betyder, at forventet ankomsttid kan gives til kunden direkte ved første henvendelse, og den rigtige chauffør eller medarbejder kan informeres med det samme.

Tilvælger du materiel- og værktøjssporing får du samtidig overblikket over hvilke biler der har det rette udstyr til opgaven.

GPS trackere i transport- og servicebiler er et uundværligt værktøj, når man arbejder med at optimere den logistiske effektivitet og bedst mulige udnyttelse af ressourcer. Når logistikken går op i en højere enhed, giver det driftsmæssige besparelser, en mindre stresset arbejdsdag og bedre kundeoplevelser.

Spar mange penge med forbedret kørselsadfærd

Måler du kørselsadfærd idag? Har du overvejet potentialet i din forretning, ved at gøre dine chauffører og medarbejdere til stjerner i økonomikørsel? Med rapporter på kørselsadfærd, får du og dine chauffører redskabet til at se hvor dygtige de er og hvor de kan forbedrer sig.

Hvis du deler adgangen med dine chauffører, kan i sammen sætte nye mål og følge udviklingen. De besparelser i henter på køretøjets drift, kan synliggøres og skabe incitament for kontinuerligt at holde niveauet. Det skaber vindere, både blandt medarbejdere og for din forretning.

Del adgangen med dine kunder

Har du mange køretøjer eller trailere at holde styr på, og vil du samtidig gerne yde en sublim service over for dine kunder? Så kan du holde dine kunder opdateret direkte fra dit skrivebord, tablet eller mobil. 

Lejer du trailere ud, kan du give dine kunder flådestyringsoverblik over de enheder, som kunden lejer. Du styrer det alt sammen online på platformen. Det eneste du skal bruge er din kundes e-mailadresse.

Benytter du i dag køretøjernes- og trailernes egne flådestyring systemer eller har du et disponeringssystem du ønsker at få flåden integreret til? Så kontakt os for integrationsmuligheder og få ét samlet system.

Derfor skal du vælge flådestyring udviklet til din branche

 • Disponering

  Disponér over dine køretøjer, trailere og materiel i realtid

 • Serviceplanlægning

  Planlæg service på køretøjer, trailere og materiel med effektiv servicekoordinering 

 • Dokumentation

  Hav altid dokumentation på fakturerede leveringer. Også ved en kundehenvendelse.

 • Sikkerhed

  Hvis uheldet er ude, har du altid en sikring for genfinding med GPS-tracking

 • Sænk dine udgifter

  Opnå mindre brændstofspild og slitage, samt bedre udnyttelse af dine køretøjer.

 • Business Intelligence

  Business Intelligence omsætter al tilgængelig data i dine biler til visuelle og interaktive rapporter

 • Support

  Vi yder professionel support og sparring, når du har brug for det, med brancheforståelse og kompetent viden

Overvejer du om det er en god forretning for dig? 

Vi er altid klar på en uforpligtende snak.

Clevertrack ApS er forpligtet til at beskytte og respektere dit privatliv, og vi anvender kun dine personlige oplysninger til at administrere dit engagement med os og yde de services du har forespurgt fra os. Fra tid til anden vil vi gerne kontakte dig med information om vores services, så vel som andet indhold der kan være interessant for dig. Hvis du giver samtykke til at vi kontakter dig med dette formål, afkryds venligst "Jeg samtykker til at modtage kommunikation fra Clevertrack ApS." herover.

For at kunne tilbyde dig det forespurgte indhold, skal vi opbevare og behandle dine personlige data. Hvis du samtykker til at vi opbevarer dine data til dette formål, afkryds venligst samtykke-feltet herover.

Du kan til enhver tid afmelde dig vores kommunikation. For mere information om hvordan du afmelder dig, vores praksiser i forbindelse med anonymitet og hvordan vi er forpligtede til at beskytte og respektere dit privatliv, se da vores privatlivspolitik.

Er du klar til nye besparelser i din drift?

Jeg hjælper dig med at prioritere i din investering, der hvor du får størst udbytte. Har du en løsning i dag, men overvejer hvilken ny værdi flådestyring med business intelligence kan skabe for din forretning, så er jeg klar til at give dig uforpligtende sparring.