Om os

Vi er Clevertrack

Vi hjælper vores kunder med at finde bedre indsigt i deres forretning, gennem klog udvælgelse af tracking teknologi og værdiskabende dataanvendelse.

Vores løsninger fremmer driftsbesparelser og indtjeningsmuligheder i brancher, som har stigende behov for datadrevet indsigt i deres køretøjer, maskiner og materiel.

Vi lever af vores kunder og derfor får de en central rolle i, at udtænke løsninger sammen med os, som skaber værdi for deres forretning.

Vores vision

Vi vil være Nordens førende tracking- og IoT samarbejdspartner, som hjælper virksomheder med at skabe bæredygtig vækst.

Vores værdier

 • Nærværende

  Med kundens behov i fokus

 • Passionerede

  For vores egen og vores kunders forretning

 • Åbenhed

  For vores interessenter internt og eksternt

 • Integritet

  Er gennemgående i vores kommunikation

Vores mission

Vi vil skabe datadrevet indsigt gennem tracking og IoT, hvor vi med anvendelse af innovative teknologier skaber nye muligheder indenfor softwareudvikling, som vil løfte og styrke vores kunders produktivitet og overblik, samt bane vejen for socialt ansvarlige virksomheder.

Vil du gerne i kontakt med os?

Udfyld dine informationer nedenfor, så kontakter vi dig

Clevertrack ApS er forpligtet til at beskytte og respektere dit privatliv, og vi anvender kun dine personlige oplysninger til at administrere dit engagement med os og yde de services du har forespurgt fra os. Fra tid til anden vil vi gerne kontakte dig med information om vores services, så vel som andet indhold der kan være interessant for dig. Hvis du giver samtykke til at vi kontakter dig med dette formål, afkryds venligst "Jeg samtykker til at modtage kommunikation fra Clevertrack ApS." herover.

For at kunne tilbyde dig det forespurgte indhold, skal vi opbevare og behandle dine personlige data. Hvis du samtykker til at vi opbevarer dine data til dette formål, afkryds venligst samtykke-feltet herover.

Du kan til enhver tid afmelde dig vores kommunikation. For mere information om hvordan du afmelder dig, vores praksiser i forbindelse med anonymitet og hvordan vi er forpligtede til at beskytte og respektere dit privatliv, se da vores privatlivspolitik.