Kontakt

Skal vi tage en snak?

Vi vil gerne se dig i øjnene. Og vi vil rigtig gerne tale med dig om din forretning.

Vi kan nemlig særdeles godt li' at hjælpe dig med en mere effektiv hverdag og en grønnere bundlinje.

Med mere end 20 års erfaring kender vi din branche og ved hvordan du opnår dine mål.

Medarbejdere

Mød personerne som skaber dit overblik.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du er interesseret i et samarbejde eller ønsker at tale med os om dine muligheder.

Skal vi kontakte dig?

Clevertrack ApS er forpligtet til at beskytte og respektere dit privatliv, og vi anvender kun dine personlige oplysninger til at administrere dit engagement med os og yde de services du har forespurgt fra os. Fra tid til anden vil vi gerne kontakte dig med information om vores services, så vel som andet indhold der kan være interessant for dig. Hvis du giver samtykke til at vi kontakter dig med dette formål, afkryds venligst "Jeg samtykker til at modtage kommunikation fra Clevertrack ApS." herover.

For at kunne tilbyde dig det forespurgte indhold, skal vi opbevare og behandle dine personlige data. Hvis du samtykker til at vi opbevarer dine data til dette formål, afkryds venligst samtykke-feltet herover.

Du kan til enhver tid afmelde dig vores kommunikation. For mere information om hvordan du afmelder dig, vores praksiser i forbindelse med anonymitet og hvordan vi er forpligtede til at beskytte og respektere dit privatliv, se da vores privatlivspolitik.

Uforpligtende sparring til din flådestrategi

Jeg ved hvordan du opnår værdiskabelse og driftsbesparelser ved implementering af fremtidssikret flådestyrings- og materielsporingsteknologi. Vil du have min uforpligtende sparring, så er jeg klar.