IoT - Internet of Things

Næste generations IoT forbindelse

Forbind dine biler, maskiner og materiel til internettet med GPS-tracking og skab ny værdi i din forretning med næste generations IoT netværk.

Hos Clevertrack anvender vi en ny type intelligent IoT netværk, hvor grænserne mellem mobiloperatørerne er ophævet. Det betyder et nyt niveau af sikkerhed og stabilitet.

Ét netværk

Normalt er en tracker forbundet til én operatørs mobilnetværk. Ligesom din smartphone. Men med et intelligent IoT-netværk ophæves grænserne mellem mobiloperatørerne. Vores trackere forbinder frit til alle mobilmaster - uanset operatør.

Hvis én teleoperatør har manglende dækning i et område eller har fejl i sit netværk, skifter vores tracker blot til en anden operatør uden at du bemærker det. Det betyder et nyt niveau for bedre dækning og øget driftsstabilitet.

Gnidningsfri roaming

Der er ingen bekymring for hvor længe vores trackere kan opholde sig i udlandet. Med permanent roaming er teleoperatørernes grænser mellem lande ophævede.

Derfor vil du aldrig opleve at vores trackere mister forbindelse, fordi de har været for længe i udlandet - uanset hvor i verden de er.