Byggeri & Installation

Slut med at lede efter dokumentation, folk og materiel med GPS tracking

Har du behov for at kunne dokumentere jeres fakturaer? Bruger du tid på at finde en kollega, eller er du træt af at lede efter fællesmateriel og værktøj?

Med vores real time GPS tracking app kan du bevare overblikket, styrke jeres kørselsplanlægning og dokumentere jeres fakturaer med hardcore facts.

Samtidig kan vi med materiel- og værktøjssporing sikre at I altid ved hvor jeres udstyr er. Lad os hjælpe din forretning, så du kan få mere tid til dine kerneopgaver.

Mindre spildtid i din forretning

Når du og dine medarbejdere ved hvor jeres materiel og værktøj er, øger du virksomhedens produktivitet. Du undgår, at bruge dyrebar tid på at kontakte medarbejdere om hvor de er eller søge forgæves efter materiel og værktøj.

Spar optil 3.000,- kr. årligt / medarbejder

Med gennemsnitlig 15 min. spildtid / medarbejder i ugen og 250 kr. i timeløn bliver det til 62,50 kr. / uge.

På et år med 47 arbejdsuger giver det en årlig besparelse på op til 3.000 kr. / medarbejder.

Dine beslutninger baseres på fakta

Dokumentér jeres arbejde ved kundehenvendelser og undgå tidsrøvere. Du får overblik over alt det der kan glippe i hverdagen. Udbetal det korrekte antal diæter og få faktureret for arbejdskørsel udenfor dit normale arbejdsområde.

Få bekræftelse på dine timesedler

Undgå forkert udbetalt løn i forhold til diæter, kørsel og overarbejdstimer.

Du får et værktøj til at uddele skulderklap til medarbejdere, samt bedre lønforhandlings grundlag.

Du får udført eftersyn til tiden

Opsæt serviceintervaller for kilometer, syn og eftersyn. Du får service indeksering, som automatisk sorterer efter hvilke biler og materiel, som har kortest tid til service. Så kan du planlægge i god tid og slå flere services sammen.

Spar tid med digital servicekoordinering

Opsæt flere serviceintervaller på dine biler og materiel og lad systemet tage sig af resten.

Når det er tid bliver du påmindet og når du udfører service, gemmes alle informationer i serviceloggen.

Del overblikket på mobilen

Vi har specialdesignet en mobilapp tilpasset krav fra byggeri- og installationsvirksomheder. Derfor vil du opleve brugervenlighed, funktionalitet og lettilgængelighed i marken og på farten.

Når du og dine kollegaer kan se hvor både hinanden, samt materiel og værktøj er, styrker I forretningen sammen. Bliv klogere på hvordan virker materiel- og værktøjssporing.

Historik der giver fuld dokumentation

Undgå bøvl med dokumentationen. Du får alle ture inkl. kørte km og parkerings tid på adresser, som dine medarbejdere har arbejdet på. Og vi integrerer gerne til dit sagsstyringssystem, så du endnu hurtigere kan få vished for dine medarbejderes timer.

Giver du samtidig medarbejderne adgang til deres egen bil, får de på mobilen overblik over egen kørsel og arbejdssteder. Så glemmer de aldrig at registrere turen til byggemarkedet eller stoppet forbi lageret - og du undgår timer, som ikke kan dokumenteres. 

Kom i gang med GPS tracking - det er nemt

Vi monterer gerne GPS-trackere i dine biler og maskiner, der hvor de befinder sig. Det betyder, at I ikke skal afbrydes med kørsel til et værksted. Er I fingernemme og ønsker at udføre monteringen selv, er det naturligvis også muligt.

Ønsker du at være helt fri for ledninger og nemt kunne flytte trackeren ved udskiftning af bil, kan du vælge en ”plug & play”-løsning. Med en OBD-tracker direkte isat diagnosestikket i førersiden af bilen bliver det ikke nemmere.

Valget er frit, og vi hjælper dig naturligvis til at træffe den bedste beslutning.

Derfor skal du vælge flådestyring udviklet til din branche

 • Overblik

  Hav altid overblikket på dine biler, materiel og værktøj på pc, tablet og mobil

 • Serviceplanlægning

  Planlæg service på biler, materiel og værktøj, og få effektiv service koordinering 

 • Dokumentation

  Hav altid dokumentation på fakturerede arbejdstimer

 • Materielsporing

  Materielsporing giver dig overblik over hvor alt dit mindre materiel og værktøj befinder sig 

 • Nemt at komme igang

  Nem montering af GPS-tracker via OBD-stik eller fastmontering udført af os, der hvor dine biler er

 • Business Intelligence

  Business Intelligence omsætter al tilgængelig data i dine biler til visuelle og interaktive rapporter

 • Support

  Vi yder professionel support og sparring, når du har brug for det, med brancheforståelse og kompetent viden

Kunne du også tænke dig et bedre overblik?

Vi er altid klar på en uforpligtende snak.

Clevertrack ApS er forpligtet til at beskytte og respektere dit privatliv, og vi anvender kun dine personlige oplysninger til at administrere dit engagement med os og yde de services du har forespurgt fra os. Fra tid til anden vil vi gerne kontakte dig med information om vores services, så vel som andet indhold der kan være interessant for dig. Hvis du giver samtykke til at vi kontakter dig med dette formål, afkryds venligst "Jeg samtykker til at modtage kommunikation fra Clevertrack ApS." herover.

For at kunne tilbyde dig det forespurgte indhold, skal vi opbevare og behandle dine personlige data. Hvis du samtykker til at vi opbevarer dine data til dette formål, afkryds venligst samtykke-feltet herover.

Du kan til enhver tid afmelde dig vores kommunikation. For mere information om hvordan du afmelder dig, vores praksiser i forbindelse med anonymitet og hvordan vi er forpligtede til at beskytte og respektere dit privatliv, se da vores privatlivspolitik.

Overvejer du også at digitalisere overblikket på dine biler og materiel?

Jeg kender reglerne for overvågning og viser dig hvordan dine medarbejdere tager positivt imod GPS-tracking. Overvejer du at implementere GPS-tracking, men er i tvivl om hvordan, så er jeg klar til at give dig uforpligtende sparring.