Entreprenører & Maskinparker

Med GPS sporing fra os kan du opnå store besparelser på dine maskiner

Overvejer du at komme i gang med GPS sporing, men er i tvivl om hvilken løsning, der er den rigtige for din virksomhed? Måske har du blot brug for at vide hvor dine maskiner er. Eller også overvejer du værdien i at få CAN-data læsning af dine maskiner.

Uanset hvilken løsning du har behov for, kan du være sikker på at få specialist viden hos os og at du investere i markedets mest værdiskabende flådestyringsplatform til dine maskiner.
Helt uden at bryde dine maskiners garanti.

Har du allerede flådestyring i nogle af dine maskiner kan vi med maskinintegration samle dem på vores flådestyringsplatform.
Det har vi gjort, så du kun skal forholde dig til én platform.

Lavere afskrivning med tomgangsmåling

Med tomgangsmåling får du overblik over hvor ofte og hvor længe dine maskiner kører i tomgang. Det er naturligt at dine maskiner har tomgangskørsel, men som regel ligger den procentvis højere end nødvendigt. 

Spar optil 25.000,- kr. årligt / maskine

Undersøgelser bekræfter, at helt optil 50% af tiden en maskine er i drift, kører den i tomgang. Samtidig viser undersøgelser, at med anvendelse af telematik kan niveauet nedbringes til 25%.

Det betyder for en maskine med en afskrivningsperiode på 10.000 motortimer, at optil 2.500 motortimer med tomgangskørsel kan spares. Med en afskrivning på fx. 100.000,- kr. årligt bliver det optil 25.000,- kr. årligt / maskine.

Sænk brændstofforbruget og din Co2 udledning

Hvis du vil forbedre dit brændstofforbrug og sænke dit Co2 udslip, er det en forudsætning at du kan måle forbruget. Når du ved hvor at I har spild, kan du opsætte mål for forbedringer og samtidig dokumentere at I opnår dem.

Spar 3.000,- kr. årligt / maskine

Entreprenører og maskinparker, som arbejder med nedbringelse af brændstofforbrug og tomgangskørsel, opnår typisk en brændstofbesparelse på mellem 5-15%. 

Ved en brændstofudgift på 60.000 kr. årligt for en maskine, betyder en nedsættelse på blot 5% en årlig besparelse på 3.000 kr. og 997,5 kg Co2.

Spar dine maskiner for serviceintervaller

Med digital servicestyring og fjernaflæsning på alle dine maskiners motortimer ved du på forhånd, hvilke maskiner som snart skal have service. Dermed sparer du tid i planlægning og koordinering af service og vedligeholdelse.

Op til 2 færre servicebesøg pr. maskine

Nedsætter du dine tomgangstimer, opnår du en positiv afledt effekt på serviceudgifter af dine maskiner. 

Et servicebesøg kan koste op til 15.000 kr. hvis en maskine i løbet af sin levetid på 10 år opnår en tomgangsreducering på 1.000 timer, svarer det til 30.000 kr. i maskinens levetid.

Udnyt de maskiner du har endnu mere

Når du ved hvor dine maskiner er, øger du automatisk din udnyttelsesgrad. Du undgår samtidig dyre indlejninger og overkapacitet med store kapitalbindinger. Find den helt rigtige balance, når du har overblikket med flådestyring.

Optil 20% højere udnyttelsesgrad

I gennemsnit arbejder en maskine 60% på en arbejdsdag. Samtidig mangles maskinen i gennemsnit i op til 20% af arbejdstiden på et andet projekt.

Med flådestyring kender du altid status og placering på dine maskiner, og du får overblik over hvilke maskiner som står ledige eller er ineffektive.

Har du maskiner uden måling af tomgang og brændstofforbrug?

På alle entreprenør- og landbrugsmaskiner produceret efter 2006, er det som udgangspunkt muligt at aflæse maskinens data. Det betyder, at du kan modtage maskinens egne data og få dem samlet i vores flådestyringsplatform.

De mest værdiskabende data er motortimer, tomgangstimer og brændstofforbrug. Men andre data, som motortemperatur, belastning og tankindhold er i stigende grad også efterspurgt.

Kontakt os i dag hvis du er i tvivl om dine maskiner er kompatible. 

Interaktive rapporter giver dig værdifuld indsigt

Overvejer du at komme i gang med CSR-rapportering, men mangler data for at kunne opsætte mål og dokumentere at I har nået dem?

Det kan du med KPI-rapporter. Med performancemåling på alle dine maskiner giver det dig overblik over, hvordan I performer på tværs af alle maskinkategorier. Anvend det til at gøre dine maskinførere endnu bedre eller opspore ineffektive maskiner og se om I er på rette vej med tendenslinjer.

Bygherre ser i stigende grad på leverandørens evne til at energieffektivisere og reducere CO2 udledning. Rapporten giver dig dokumentation for, at I har forbedret jer. Det giver dig et værdifuldt værktøj i forbindelse med prækvalificering til tilbudsgivning.

Søger du blot en løsning med GPS-sporing, tyverisikring og servicestyring?

Så er du i trygge og kompetente hænder hos os. Med almindelig GPS-tracking monteret i dine maskiner, får du alt på nær datalæsning, som f.eks. tomgangs- og brændstofmåling.

Vi ved hvilken hardware der er bedst i dine maskiner, og vores løsninger kan kombineres nøjagtig efter dine behov. Vi arbejder altid efter at finde det største udbytte for din virksomhed sammen med dig.

Er du blevet nysgerrig på hvad flådestyring kan gøre for dig?

Derfor skal du vælge flådestyring udviklet til din branche

 • Overblik

  Hav altid overblikket på alle dine maskiner ét sted på din pc, tablet og mobil

 • Serviceplanlægning

  Følg hvornår det er tid til service på motortimer og eftersyn, og koordinér nemt vedligeholdelsen

 • Forbrugsoversigt

  Se forbrug på dine maskiner uanset producent, og få indsigt der skaber datagrundlag for store besparelser

 • Sikkerhed

  Hvis uheldet er ude, har du altid en sikring for genfinding med skjult GPS-tracking

 • Materielsporing

  Få overblik over hvor alt dit mindre materiel og værktøj befinder sig og hvem der har haft det sidst

 • Business Intelligence

  Business Intelligence omsætter al tilgængelig data i dine maskiner til visuelle og interaktive rapporter

 • Support

  Vi yder professionel support og sparring, når du har brug for det, med brancheforståelse og kompetent viden

Overvejer du om det er en god forretning for dig?

Indtast dine kontaktoplysninger. Så ringer vi dig op.

Clevertrack ApS er forpligtet til at beskytte og respektere dit privatliv, og vi anvender kun dine personlige oplysninger til at administrere dit engagement med os og yde de services du har forespurgt fra os. Fra tid til anden vil vi gerne kontakte dig med information om vores services, så vel som andet indhold der kan være interessant for dig. Hvis du giver samtykke til at vi kontakter dig med dette formål, afkryds venligst "Jeg samtykker til at modtage kommunikation fra Clevertrack ApS." herover.

For at kunne tilbyde dig det forespurgte indhold, skal vi opbevare og behandle dine personlige data. Hvis du samtykker til at vi opbevarer dine data til dette formål, afkryds venligst samtykke-feltet herover.

Du kan til enhver tid afmelde dig vores kommunikation. For mere information om hvordan du afmelder dig, vores praksiser i forbindelse med anonymitet og hvordan vi er forpligtede til at beskytte og respektere dit privatliv, se da vores privatlivspolitik.

Skal vi også hjælpe dig?

Jeg hjælper dig med at få succes med tomgangsreducering i din forretning og til bedre udnyttelse og vedligeholdelse af dine maskiner.

Hvis du vil vide, hvordan vi har gjort hos andre entreprenører og maskinparker, og hvordan vi kan hjælpe din virksomhed, er jeg klar til en uforpligtende snak.